Et trobes a: inici - El municipi - Com arribar-hi

Com arribar-hi

Aiguaviva es troba al quilòmetre 7 de la carretera de Girona a Santa Coloma de Farners (Gi-533).

Per l'Autopista AP-7, la sortida 8 (Cassà-Aeroport), s'arriba al giratori de la carretera de l'Aeroport, que s'ha de seguir un tram d'un Km. aproximadament. Just abans d'entrar a l'Aeroport, a mà dreta, es troba la carretera que mena a Aiguaviva (4 kms.).

Per la sortida 7 (Girona Sud), s'agafa la carretera de Sant Feliu. Després de recórrer pocs metres, a la primera sortida de dita carretera, a mà dreta, s'agafa la carretera de Santa Coloma de Farners. Continuant per aquesta via, després de travessar "El Perelló" (veïnat de Vilablareix) i recórrer poc més de 2 km. hom arriba a Aiguaviva.

Per la Nacional II, a la cruïlla de Riudellots de la Selva / Aeroport / Eix Transversal, el conductor ha de dirigir el seu vehicle cap a l'Aeroport Girona – Costa Brava i, just abans de l'entrada de l'aeroport, tombarà cap a la dreta i seguirà la carretera fins a Aiguaviva.

Per l'Eix Transversal C-25, una vegada arribi al giratori del seu extrem, agafarà la carretera de l'aeroport i seguirà cap a Aiguaviva seguint les instruccions descrites en el paràgraf anterior.
Per la carretera de Girona a Santa Coloma de Farners
Per la carretera de Santa Coloma, circulant en un sentit o altre, el conductor trobarà Aiguaviva.