Avís important - Recomanacions de l'ús responsable de l'aigua

 

 

Benvolguts veïns,

 

 

Durant els darrers dies s’està produint un increment molt gran del cabal d’aigua  consumida. Aquest excés de consum  ha provocat una davallada molt important tant del nivell d’aigua del pou com amb la del dipòsit d’aigua potable municipal d’Aiguaviva.

Segons les dades que ens ha fet arribar l'empresa subministradora Prodaisa,  els problemes actuals venen provocats majoritàriament per un ús abusiu de l'aigua de consum especialment en les hores de reg.

Satisfer les necessitats domiciliàries dels habitatges és l'objectiu prioritari del subministrament d'aigua a la població, necessitats que es poden garantir limitant el consum d'aigua per a altres usos,  per la qual cosa RECOMANEM que es restringeixi la utilització d'aigua de la xarxa per a reg de jardins, horts i ompliment de piscines fins que es restableixi el volum necessari del dipòsit.

Malauradament, si la situació persisteix, caldrà aplicar mesures restrictives com talls intermitents d’aigua o com les que s’adopten d’emergència per sequera.

A fi d’evitar aquesta situació, demanem la conscienciació i col·laboració a tothom per tal que es restringeixi la utilització d’aigua per reg de jardins, horts i altres, i poder tornar a la normalitat del consum.

L’any vinent, amb la connexió d’alta d’aigua a la canonada d’aigües de Girona, Salt i Sarrià haurem solucionat aquesta problemàtica amb al que ens trobem cada estiu.

Per a més informació o aclariment podeu adreçar-vos a les oficines de l’ajuntament.

L'Alcalde,                                           

 

Joaquim Mateu            i Bosch

Aiguaviva, 13 de juliol de 2010