Concurs de fotografia Ambisist "El pas del temps"

Aquest concurs és obert a tothom (professionals i aficionats a la fotografia), on s’acceptarà una sola obra/fotografia per cada participant, podent esser una composició de varies imatges, sempre i quant l’obra sigui una sola peça i no contingui elements gràfics no fotogràfics o que no hagin estat realitzats de manera íntegra per l’autor.

Els premis que s’entregaran als guanyadors estan valorats en 1.500 euros, dels quals el 50% es destinarà a dues organitzacions sense ànim de lucre: ECOSOL, empresa d'inserció de Càritas Diocesana de Girona i Plataforma Educativa Girona.

Per participar al concurs només ens hauràs la teva fotografia a través del  web d’Ambisist “www.ambisist.com/concurs2011.html  (a partir del dia 30 de maig hi haurà  activada la opció per poder enviar l’obra).

Dates del concurs

Dilluns 30 de Maig: Inici del concurs, obertura del formulari d'enviament de les obres.
Diumenge 26 de Juny: Fi del concurs, tancament del formulari d'enviament de les obres.
Divendres 1 de Juliol: Publicació, en aquesta web, de les 25 obres finalistes del concurs.
Dilluns 18 de Juliol de 2011: Publicació, en aquesta web, de les 3 obres guanyadores del concurs.

Temàtica

La temàtica del concurs gira al voltant del temps, “El pas del temps”. De manera que les obres hauran de guardar relació amb aquest tema; alhora d’interpretar les obres, i el seu significat envers la temàtica, el jurat serà el màxim flexible possible, de manera que la  temàtica no sigui un impediment alhora de poder participar en el concurs.

Jurat

El jurat d'aquest concurs està format per 5 professionals vinculats, en la seva majoria, al món de la fotografia i/o disseny.

Jaume Serra i Saguer

Llicenciat en Publicitat i Relacions Públiques per la Universitat de Girona.

Al 1986 va començar a fer col·laboracions a Ràdio Ser Empordà de Figueres. Durant aquest temps també va col·laborar en diferents mitjans escrits (Setmanari de l’Alt Empordà, Empordà esportiu i El Punt) i va coordinar algunes publicacions municipals d’informació esportiva a Figueres.

Va exercir com a periodista a Ràdio Girona-SER (1990) on va treballar als serveis informatius i va presentar programes d’àmbit provincial (Ràdio al sol i Ser Esportius) i d’àmbit de tot Catalunya (El cafè d’estiu). Des de 1999 és el director de la Cadena Ser a Girona, gestionant 11 emissores de ràdio i 4 productes radiofònics (SER, 40 Principals, Dial i Ona fm).

Ha publicat el llibre “La Ràdio a Lleida. La transformació del mitjà (1980-1999)” (Col·lecció Antropològica, Ajuntament de Lleida, 1999).

És membre de la junta de govern del Col·legi de Periodistes de Catalunya a Girona i directiu de l’associació Tribuna de Girona.

Diego Espada Almoyanes

Fotògraf des de l'any 1994; docent de fotografia des de l'any 2000.

Va cursar el cicle complet de fotografia en el IEFC, Estudis d'Il·luminació fotogràfica i tècniques d'estudi amb Joaquín Montaner; Fotografia de paisatge i retrat amb Humberto Rivas; el Workshop d'Il·luminació Avançada de Broncolor; i estudis de Photoshop i fotografia digital amb J.M. Mellado; curs de postgrau en Expert Universitari en Arts Visuals: Fotografia i Acció Creativa de la Universitat Miguel Hernández d'Elx, així com una àmplia varietat de seminaris, cursos i Workshops sobre tècniques fotogràfiques, arxivistes i digitals.

Professionalment treballa en els àmbits del periodisme, la publicitat, fotografia de producte i tècnica, espectacle, producció i realització d'exposicions, reproducció d'obres d'art, assistència a instal·lacions i artistes visuals i retrat i fotografia d'arts escèniques.

Pau Moya Monsuñer

Pau Moya Monsuñer, neix a Girona el 30 d'octubre de 1986. Des de ben jove s'interessa per la fotografia, a l'hora d'escollir la modalitat del batxillerat es decanta per l'artístic i més tard cursa el Graduat en realització audiovisual i multimèdia a l'ERAM, centre vinculat a l'universitat de Girona.

Després d'això marxa a la Universitat de Lincoln, al Regne Unit, per cursar Contemporany Lens Media on phopgraphy speciallitzation. Al tornar a Girona treballa de fotògraf freelance i comença la seva etapa en la docència com a professor del Taller d'iniciació a la fotografia a l'escola ERAM de Girona.

Maria Geli i Masmiquel

Maria Geli i Masmiquel té una llarga i reconeguda trajectòria professional que s'inicia a la dècada dels 70 quan decideix emprendre aquesta professió. Col·labora amb diversos professionals per a la seva formació tècnica i quan ja tingué un bagatge professional es posà pel seu compte, creant F8 FOTOGRAFIA, la primera botiga a Girona que oferia serveis fotogràfics (retrat, reportatge, reportatge social, foto publicitària, etc.) i simultàniament servei de minilab, pel revelat ràpid de les fotografies. Es mantigué durant 25 anys amb aquestes activitats fins que amb l'arribada de la revolució de la fotografia digital decidí tancar el laboratori i dedicar-se exclusivament a la fotografia.
Actualment
segueix la seva activitat com a fotògraf professional "free-lance" en el terreny del reportatge social, la fotografia promocional per encàrrec i il·lustració editorial.

Marc Johé Calahorra

Ha estudiat Publicitat i Relacions Públiques a la Universitat Autònoma de Barcelona i ha treballat en diversos departaments de disseny, marketing online i e-learning en empreses com Amida Comunicación, ESADE o Allianz. Actualment s'encarrega del Departament de Disseny d'Ambisist i realitza altres projectes en l'àmbit de les noves tecnologies aplicades al mitjà internet.

Premis

El valor total dels premis d’aquest concurs serà de 1500 euros aprox. Essent el 50% d’aquest valor entregat a organitzacions sense ànim de lucre.

S'estableix una sola categoria de premis. En aquesta única categoria hi haurà tres obres premiades, és a dir, hi haurà un 1r premi, un 2n premi i un 3r premi.

El 1r premi estarà dotat de 400 euros ;
el 2n premi estarà dotat de 250 euros;
i el 3r premi serà de 100 euros.

Cal recordar que s'atorgarà, en concepte de premi, material i productes de neteja per valor de 750 euros aprox. a dues organitzacions sense ànim de lucre: ECOSOL, empresa d'inserció de Càritas Diocesana de Girona i Plataforma Educativa Girona.

Bases del Concurs

Totes les disposicions d’aquest concurs, tant legals com de participació, queden establertes en les seves bases (que podreu descarregar-vos des d’aquest apartat de la web) cal revisar les bases del concurs a l’hora de participar, ja que allà s’hi especifica de manera clara quina és el procediment que s’ha de seguir en tot moment.

L'organització del concurs, recomana que els participants segueixin el concurs a través de facebook i twitter d’Ambisist. Qualsevol modificació o notificació es farà de manera oficial des d'aquests canals.