Salutació de l'Alcalde

Benvolguts visitants de la pagina WEB de l’Ajuntament d’Aiguaviva.

Els resultats electorals del passat 24 de maig de 2015, van donar a  l’Agrupació d’Electors del Partit Independent d’Aiguaviva (PIA), la qual m’honra encapçalar,  tres regidors dels set que composen la corporació municipal, essent el PIA, la llista amb més vots i amb més nombre de regidors, les circumstàncies han propiciat pactar amb el regidor d’UMdC, el meu nomenament novament com Alcalde d’Aiguaviva.

Es per mi una gran satisfacció, com Alcalde tornar-vos a donar la més cordial benvinguda i salutació en la vostra visita virtual a la informació del municipi.

Aiguaviva, es un petit i acollidor poble molt proper a la ciutat de Girona, amb un relleu majoritàriament pla, condicionants que han fet que sigui un lloc de pas i d’ubicació de moltes infraestructures publiques, que han disgregat el terme municipal i hipotecat de manera considerable, el futur creixement urbanístic del municipi.

Si fa més de  vint anys el nombre d’habitants era de 340, el 2015 es d’uns  800. Aquest increment ha estat degut majoritàriament a l’arribada de gent jove que han escollit Aiguaviva per la seva tranquil·litat i facilitat de desplaçament, estem molt a prop de la citat de Girona. Aquest fet que potser podria haver propiciat esdevenir un poble dormitori no s’ha produït. Tot el contrari, les ganes de participació de tots els veïns en les diferents activitats que es duen a terme , en els nous equipaments municipals construïts aquest darrers anys permetent la realització d’activitats lúdiques, culturals, recreatives i festives molt interessants, que acullen no solament, els aiguavivencs i aiguavivenques, sinó també a molta gent de les rodalies.

És per això que animo a tothom i especialment els que no coneixeu el poble, a visitar-nos, i a participar en les nostres activitats. Serà un ple explicar-vos les nostres vivències, així com mostrar-vos els entorns privilegiats que gaudim els que hi vivim, essent responsabilitat de tots mantenir-los en l’estat natural i verge que a dia d’avui encara es conserven. 

Joaquim Mateu i Bosch

Alcalde     

 

Galeria d'imatges